Palautusehdot

Prospect.fi -verkkokaupan tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Tuotteiden kertakäyttöisen luonteen vuoksi avatulla tai vajaalla pakkauksella ei ole jälleenmyyntiarvoa. Siksi palautusoikeus koskee ainoastaan avaamattomia tuotepakkauksia ja täysin myyntikuntoisia tuotteita. 30 päivää lasketaan päivästä, jolloin asiakas otti tuotteen vastaan.

Tuotevaihto

Käsittelemme vaihdot nopeasti, usein samana päivänä kun palautus saapuu. Voit vaihtaa yhden tai kaikki tilaamasi tuotteet, kunhan pakkaukset ovat avaamattomia ja myyntikuntoisia.

Palautusohje

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta saat helposti tunnuksen. -Pakkaa tavarat kuljetuksen kestävään pakettiin. Kirjoita paketin lähetysosoitteeksi Prospect.fi -verkkokauppa, Huuhkajantie 11 87830, Nakertaja. Liitä pakkauksen sisään saate, jossa on selkeästi omat yhteystietosi, sekä palautuksen syy ja toivottava toimenpide (rahojen palautus / vaihto tuotteeseen X) ja tarvittaessa tilinumero. Vie paketti lähimpään postin toimipisteeseen. HUOM! On tärkeää että sovit ensin palautuksesta puhelimitse tai sähköpostilla.

Ostaessasi yli 40 eurolla, saat 20% alennusta käyttämällä koodia ALE40

Ostaessasi yli 60 eurolla, saat 30% alennusta käyttämällä koodia ALE60

Ostaessasi yli 80 eurolla, saat 40% alennusta käyttämällä koodia ALE80

Ostaessasi yli 100 eurolla, saat 50% alennusta käyttämällä koodia ALE100